Om oss

Jobbex Omsorg har sedan 2009 drivit boendeverksamhet enligs LSS i form av servicebostad i Flens kommun. Senare också Daglig verksamhet enligt LSS. Vi utvecklar verksamheten och håller på att bygga en ny gruppbostad i Baggetorp, utanför Katrineholm. Inom företaget finns lång erfarenhet av att arbeta med LSS, både kommunalt och i privat regi.

Hos oss finns en plats för alla

Vår vision på Jobbex är att det hos oss ska finnas en plats för alla.

För att skapa en plats för alla, krävs det att alla våra medarbetare på Jobbex skapar möjligheter och ger förutsättningar till att utvecklas efter varje individs förmåga, behov och önskemål. Detta sätter vi alltid i fokus i vårat arbetssätt.

Vår värdegrund är att vi på Jobbex alltid ska arbeta med mjuka värden. Varje individ ska bemötas med ett respektfullt och ödmjukt förhållningssätt, alla människor är lika värda, och kan efter sin egen förmåga bidra till samhället.

Vi på Jobbex vill skapa helheten. Genom att kunna erbjuda boende, sysselsättning, arbete och fritid, så finns vi på Jobbex där, i varje steg, för att hjälpa till och skapa förutsättningarna med en bred och kvalificerad kompetens.