Rundans Serviceboende - Jobbex Omsorg

Rundans
Serviceboende

Lediga platser

2

  • Jobbex Omsorg | Rundvägen
  • Jobbex Omsorg | Rundvägen

Beskrivning


Rundans servicebostad är ett boende beläget mitt i Sörmland hjärta, Flen. Boendet vänder sig till dig med exempelvis autism, autismliknande tillstånd, funktionsnedsättning, ADHD och dubbeldiagnoser samt som är över 18 år. Rundan är ett boende med oändliga möjligheter till en aktiv fritid och ett så självständigt liv som möjligt. Det finns personal att tillgå dygnet runt och en varierande daglig verksamhet tillgänglig på gångavstånd. Rundans serviceboende består av åtta omöblerade lägenheter. Lägenheterna är tvårummare med kök, tvättrum, förråd och ett litet kontor. Det finns även en lägenhet som är en trerummare. Hos oss bor man med eget hyreskontrakt. Boendet har även en samlingslägenhet där personal finns tillgänglig. I samlingslägenheten finns möjlighet att samlas för gemensamma aktiviteter och måltider. För de boende finns även personal tillgängligt dygnet runt.


För oss på Rundan drar vi nytta av vårt naturnära läge, det finns goda möjligheter att vara aktiv med många fina naturområden för t.ex. promenader, vandring, cykelturer, golf och kanotpaddling. För oss är en kvalitativ fritid en självklarhet. Vi finns med om det behövs och stöttar när den boende vill prova på någon aktivitet. När det inte är badsäsong finns Hammarvallens sport- och badanläggning där det finns möjlighet till inomhusaktiviteter. Vid sporthallen finns även en fin ishall.

En bit utanför Flen finns Stenhammarslott med naturreservat och Yxtaholms slott med ridskola. Runt om Flen finns det många små sjöar med möjlighet till fiske, paddling och bad.

Flen ligger även mitt i Sörmlands hjärta och har väldigt nära till omkringliggande städer för ytterligare aktiviteter. Ofta är det på helgerna vi hittar på aktiviteter som de boende har möjlighet att vara delaktiga i att planera.

I Flen finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss och tåg. Närmaste busshållplats finns cirka 400 meter från boendet med bussar som går regelbundet till och från Flen central. Flens tågstation ligger cirka 750 meter från boendet med tåg som åker både söder och norr, där en tågresa till Stockholm tar en timme.

Besöksadress
Rundvägen 18 C
642 34 Flen

Verksamhetschef
Sofie Jouchims